Magyar előadó is került a legújabb Café del Mar mixre

café del mar chillout

A sokak által kedvelt, legendás Café del Mar mixsorozaton kapott ezúttal helyet a magyar Amoeba zenekar egyik új dala is!

A Fonogram-díjas zenekar tavasszal adta ki új lemezét, melyről egy dal az easy listening-chill out műfajok egyik legismertebb sorozata, a Café del Mar aktuális mixén kapott helyet.

A kilencvenes évek első felében indította útjára José Padilla a mixsorozatot, ami azóta a könnyűzenei iparág egyik legismertebb brandjévé nőtte ki magát.

A Café del Mar eredetileg egy ibizai szórakozóhely, itt kezdett el DJ-zni José Padilla a kilencvenes évek elején, később mixsorozatot indított, mely lemezeken a hely jellegzetes hangulatát akarta megfogni. Ezek a lemezek az easy listening és chill out műfajok alapművei azóta, világhírű márkává nőtte ki magát a sorozat. Padilla három éve elhunyt, de öröksége és hatása azóta is él.

amoeba
Az Amoeba zenekar.

Az Amoeba márciusban mutatta be új lemezét Amoeba x Tzapa címmel, amit a nagy presztízsű Blunt Shelter kiadó jelentetett meg. Erről a lemezről a Still Clubbin’ című dal kapott helyet a Café del Mar-sorozat Ibiza Chill Out című szériájának aktuális válogatására. Mondani sem kell: nagy megtiszteltetés ez a csapat számára, magyar előadó nagyon ritkán jut el ebben a műfajban ilyen kitüntető helyre.

Az Amoeba legközelebb július 13-án lép fel a budapesti A38 hajón egy rendkívüli rendezvényen: a hozzájuk sok szálon kötődő FIXI 4 csapattal adnak közös koncertet.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét