A Tyler Rake: A kimenekítés 2. hatalmas sikert aratott, így érthető, hogy az alkotók egy spin-off történetbe is belevágnának. 

Rengetegen voltak kíváncsiak a Chris Hemsworth főszereplésével készült Tyler Rake: A kimenekítés 2-re, amely egészen pontosan 88,4 millió órányi nézettséget produkált a nyitóhétvégén, letaszítva ezzel a trónról a Jennifer Lopez nevével fémjelzett Anyát, amely a Netflix idei legnézettebb filmpremierjével büszkélkedhetett. A korábbi fülledt, bangladesi környezet helyett ezúttal a fagyos Grúziában kellett acélos tekintetű főhősünknek helyt állnia, aki az a feladatot kapta, hogy kiszabadítsa egy kegyetlen grúz maffiózó családját a börtönből.

A Netflix legutóbbi Tudum eseményen maga a címszereplőt alakító Chris Hemsworth jelentette be, hogy lesz harmadik rész, amiről egyelőre nem sok mindent tudni, annyi bizonyos, hogy ezt is Sam Hargrave dirigálja. A rendező a Collidernek pedig nemrégiben arra is utalt, hogy tovább bővítenék A kimenekítés 2-univerzumát, mégpedig Nik (Golshifteh Farahani) és Yaz (Adam Bessa) karaktereivel a középpontban. A két testvér a főszereplő zsoldost segítették a küldetésben, és a második részben lényegesen nagyobb szerephez jutottak.

Hivatalosan még nem kapott zöld utat a spin-off, de a Tyler Rake-filmek egyelőre igencsak kifizetődőek a Netflix számára, így nem lennék meglepve, ha a megvalósításig is eljutna a dolog.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét