Anyagi gondjai már biztosan nem lesznek az életben. 

Sok tehetős szülő gondolja úgy, nem vesz meg mindent a gyereknek, amit kér anélkül, hogy a gyerek ne tenne valamit érte. Ezzel általában önállóságra, munkára akarják nevelni őket, vagy egész egyszerűen csak arra, hogy megtanulják, nem pottyan mindig minden az ölükbe. Persze, nem mindenki van ugyanezen a véleményem, többek között annak a néhány napos újszülöttnek a kőgazdag nagypapája sem, aki nem sokkal a baba megszületése után milliárdokat íratott a kicsi nevére.

Barrie Drewitt-Barlow nem aprózta el, amikor unokája jövője került szóba: a multimilliomos egy 1 millió font értékű házat vásárolt a kétnapos babának, valamint egy szerény 5 millió fontot is a nevére íratott  – számolt be a The Sun. „Most van még egy hercegnőm, akit el kell kényeztetnem, és alig várom” – mondta az 51 éves manchesteri születésű üzletember, aki nem mellesleg egy 5000 fontos Dior babakocsival is meglepte 23 éves lánya első gyermekét.

leggazdagabb baba
(Fotó: The Sun)

A bulvárlap beszámolója alapján a férfi imád a családjára költeni, tavaly például egy 2,5 millió font értékű jachtot vásárolt egyéves fiának, Romeónak. Hogy a baba mennyire értékelte a luxusajándékot, nem tudni, de valószínűleg ennyi idősen egy játék jacht is megtette volna.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét