Matthew McConaughey neve is felmerült a The Last of Us Joeljének szerepére, amelyet végül Pedro Pascal kapott meg. 

Január 15-én rajtolt el az HBO Maxon a Naughty Dog videójátéka alapján készült The Last of Us Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével. A sorozat már az első epizódot követően nagy siker lett, ami nem csoda, hiszen a Playstation 3 egyik legexkluzívabb címét vitték mozgóképre, méghozzá nem is rosszul: mind a hangulat, mind a színészi játékot illetően elégedettek lehettek a rajongók.

A HBO Maxon futó adaptáció showrunnerre, Craig Mazin nemrégiben egy interjú alkalmával elárulta, hogy Matthew McConaughey neve is szóba jött a főszerepre, igaz csak olyan „félkomolyan„. „Nézd, Matthew McConaughey csodálatos színész, és biztos vagyok benne, hogy nagyszerű lett volna, de más lett volna, és nekem tetszik az, amit csinátunk” – fogalmazott Mazin. A showrunner kihangsúlyozta, Pedro Pascal a kezdettől fogva rajta volt a listájukon, de egy ideig úgy tudták, hogy a színész jelenleg nem elérhető.

A zombis sorozat hatalmasat ment a streamingszolgáltatón, így nem véletlen, hogy a készítők szinte azonnal úgy döntöttek, hogy lesz második évad. A folytatásról egyelőre nem sok mindent tudni, de a showrunner korábban arra utalt, hogy az új szezonban több lehet majd a zombi, sőt akár új „alfajok” is megjelenhetnek.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét