Kiderült, mikor debütál az HBO Max műsortárában a felnőtteket célzó Harley Quinn sorozat legújabb, negyedik évada. 

Nem sokat szöszölt az HBO Max, amikor arról kellett dönteni, hogy legyen-e negyedik évad a Harley Quinn animációs sorozatból. Még le se ment a harmadik szezon az Egyesült Államokban, a streamingszolgáltató már bejelentette a negyedik évadot, így egy plusz évad erejéig még egészen biztosan visszatérnek kedvenc szereplőink a képernyőkre – most pedig arra is fény derült, mikor.

A TVLine értesülései szerint a Harley Quinn július 27-én landol az HBO Maxon, azt azonban nem tudni, hogy pontosan hogyan várhatóak egymás után az epizódok. Érdemes megjegyezni, hogy itt az amerikai premierről van szó, és arról egyelőre nincs információ, hogy a hazai nézők mikor élvezhetik majd az új részeket (tavaly például csak több hónapos csúszással érkezett meg hozzánk az új szezon).

Aki esetleg nem lenne képben a sorozattal, azoknak mondjuk, hogy egy obszcén, felnőtteknek szóló animációs alkotásról van szó, amely Joker és Harley toxikus kapcsolatával indul, majd hamarosan bekerül a képbe Méregcsók is, akivel Harley szoros barátságot köt, szép lassan pedig a barátságnál is több alakul ki kettejük között. Emellett természetesen egy rakás jól ismert DC-karakterrel is találkozhatunk, többek közt Agyagpofával, Dr. Psychóval, Cápakirállyal, sőt még Frankkel, a növénnyel is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét