A The Maxis tavaly ősszel jelentette be, hogy készül a The Sims ötödik része, nemrégiben pedig újabb képek érkeztek a várva várt folytatáshoz. 

Tavaly szeptemberben, szinte napra pontosan nyolc évre, hogy megérkezett PC-re, váratlanul kiderült, hogy ingyenes lesz a nagysikerű The Sims 4 életszimulátor. Nem sokkal később pedig a korábbi pletykák is beigazolódtak, miszerint jön a játékfranchise soron következő, ötödik része is, amelyen már gőzerővel dolgoznak a fejlesztők.

A The Sims 4 még 2014-ben jelent meg, tehát okkal türelmetleneknek már a rajongók, hogy mikor fut be a folyatás. Ettől ugyan még elég messze vagyunk, nemégiben azonban a Projekt Rene kódnév alatt futó játék fejlesztéseiről is szó esett egy videóban, ahol már néhány képkockát is kaptunk a készülő alkotásból.

A videóból többek közt az is kiderült, hogy vizuálisan nagy változásra számíthatnak a játékosok, jóval élethűbb lesz az egész, valamint a simsek nonverbális kommunikációja is kidogozottabb lesz. Az ötödik részre vonatkozó rész 11:18-tól nézhető a videóban:

És arról se feledkezzünk meg, hogy hamarosan újabb kiegészítővel bővül az életszimulátor negyedik része. A július 22-én érkező Horse Ranch-ben a lovakat hamarosan családtagként kezelhetjük, akárcsak a macskákat és a kutyákat a korábbi bővítéseknek köszönhetően, valamint akár versenyezhetünk is velük, ha szeretnénk.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét