A Blumhouse csapata készített filmadaptációt a hatalmas rajongótáborral büszkélkedő Five Nights at Freddy’s horror videójátékokból. 

A Five Nights at Freddy’s-rajongók bizonyára már tűkön ülve várják, hogy kijöjjön Emma Tammi videójáték-adaptációja. A magyar nézőknek erre november 2-ig kell várni, viszont a várakozást enyhítendő nemrégiben érkezett egy rövidke kedvcsináló a filmhez, most pedig az első teljes értékű előzetes is befutott.

A történet röviden és tömören egy Mike Schmidt nevű biztonsági őrről szól, akinek pénzre van szüksége, ezért munkát vállal a Freddy Fazbear’s Pizzánál, csakhogy ez a meló egyáltalán nem olyan könnyű, mint gondolta. A kihalt pizzériában ugyanis éjszakénként életre kelnek a kabalafigurák, és jobb híján megölnek minden betévedőt, ráadásnak pedig még a lelküket is kiszívják. A gyilkoló figurákat egyébként egy William Afton nevű férfi alkotta, akit a Scooby-Doo-filmek Bozontját alakító Matthew Lillard formál meg a filmben, a biztonsági őr szerepében pedig Az Éhezők viadala sztárja, Josh Hutcherson lesz látható.

A horrorspecialista stúdió általában ritkán nyúl mellé, olyan klasszikusok jelentek már meg az égisze alatt, mint az Oscar-díjas Tűnj el!, a Széttörve, az Insidious-franchise epziódjai, a Boldog halálnapot!, a Parajelenségek, a Sinister, a M3GAN és még hosszan sorolhatnánk.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét