Külföldre akart szökni az állatok megöléséért körözött személy, de a focidrukkerek leszedték a buszról. Egy állatkínzó mínusz!

Bejárta a netet az állatkínzó L. Sándor története, aki hobbiból bántott kutyákat, cicákat, és a cselekedetét rögzítette ráadásul telefonnal, majd meg is osztotta a képeket és videókat a közösségi oldalakon. Egy ideje már körözést adtak ki ellene, ami elől meg akart lépni, azonban a dolog nem jött össze.

állatkínzó budapest
Forrás: Tizenegy Állatvédő Egyesület

A ferencvárosi buszpályaudvaron csípte el a rá vadászó, Fradi és Honvéd szurkolókból álló koalíció. Konkrétan abban a pillanatban kapták el a grabancát, amikor fel akart szállni egy Franciaországba tartó járműre. Értesítették az egyik állatvédő csoportot (Tizenegy Állatvédő Egyesület – Újbuda Állatmentés) és a rendőrséget, akik a helyszínre siettek, és professzionális módon kezelték a helyzetet. A jelenleg rendelkezésre álló információk értemében az „úr” nem csúszott meg, nem tántorodott neki valamilyen oszlopnak, bár sokak szerint megérdemelte volna.

állatkínzó budapest
Forrás: Tizenegy Állatvédő Egyesület – Újbuda Állatmentés

Csak remélni lehet, hogy elnyeri méltó büntetését, és, hogy Magyarországon már nem lehet megúszni az ártatlan állatok kínzását és megölését.

Szép volt fiúk – szép volt fiúk!

Az említett állatvédő szervezet egyébként nem finomkodik, beleállnak a zűrös ügyekbe is, és nem ijednek meg a balhésabb arcoktól sem. Személy szerint javasoljuk a követésüket! 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét