Már javában készül az adaptálhatatlannak tartott Sandman második évada, amihez most egy új, izgalmas jelenetfotó is érkezett. 

Jó sokáig húzta a rajongók agyát a Netflix, mire tavaly novemberben végre kiderült, hogy biztosan folytatódni fog a Sandman a streamingszolgáltatón, igaz premierdátum azóta sem érkezett. Az új szezonról jóformán semmit sem tudni, legutóbb áprilisban Neil Gaiman adott egy aprócska helyzetjelentést, miszerint a forgatókönyvek már elkészültek, jelenleg pedig a casting zajlik az első epizódhoz, valamint a díszletek tervezése is folyamatban van. Érdekesség egyébként, hogy a Netflix az új szezon bejelentésénél is kifejezetten óvatosan válogatta meg a szavait, ugyanis nem második évadról beszélt, hanem a „Sandman-világ folytatásáról”. A streamingszolgáltató amerikai és kanadai forgatókönyv alapú sorozataiért felelős vezetője, Peter Friedlander pedig korábban azt mondta, hogy nem biztosak még a történet adagolását illetően. „Minden szóba jöhet, ha Sandmanről van szó. Ez egy innovatív show” – fogalmazott.

Mindenesetre az már biztosra vehető, hogy zajlik a forgatás, legalábbis erre utal az a nemrégiben napvilágot látott jelenetfotó, amelyen Álom látható egy ismeretlen karakterrel.

De vajon ki lehet a titokzatos idegen? Hivatalos megerősítés ugyan nem érkezett a stúdiótól, a rajongók viszont úgy hiszik, hogy Orpheus, azaz Álom és Calliope fia látható a képen.

Sandman második évada 

A 10 részes netflixes sorozat Neil Gaiman nagysikerű Sandman-képregényein alapul, amelyek 1988 és 1996 között jelentek meg az USA-ban a DC Comics és Vertigo Comics kiadásában. Az első évad a Prelűdök és noktürnök és A babaház című köteteket dolgozta fel, és szerintünk kifejezetten jól sikerült, itt olvashatsz róla bővebben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét