Magyarul is olvasható lesz Benjamin Stevenson ausztrál standuppos és író nagysikerű regénye, A családomban mindenki gyilkos, ami a hazai kiadó leírása szerint Agatha Christie és Arthur Conan Doyle találkozása a Tőrbe ejtve-filmekkel és A csütörtöki nyomozóklubbal. 

A tavaly márciusban megjelent regény hazájában hatalmas sikernek örvendett, vezette az eladási listákat, sőt még az HBO is bejelentkezett a megfilmesítési jogokért. Az Agave Könyvek a napokban tudatta az olvasóival, hogy nem is olyan sokára magyarul is kezükbe vehetik Benjamin Stevenson regényét, ráadásul már azt is tudni, pontosan mikor: szeptember 26-án, a Könyvfesztiválra jelenik meg a kötet.

Időközben pedig a magyar borítóról is lerántották a leplet, ami szerintünk már érzésre is hozza a jó kis klasszikus krimi hangulatot.

A családomban mindenki gyilkos
Fotó: Agave Könyvek

Hivatalos fülszöveg:

A családomban mindenki gyilkos. Néhányan – az eszelősebbek – többször is öltek már. Tudom, hogy ez így elég drámaian hangzik és előítéleteket szülhet, de hidd el, nem vagyunk rossz emberek. Vagy legalábbis nem mindannyian.
Engem Ernest Cunninghamnak hívnak, de nyugodtan szólíts Ernnek vagy Ernie-nek. És igen, bárcsak végezhettem volna azzal a nyomorulttal, aki kitalálta, hogy a nagy családi összejövetelünk egy síparadicsomban legyen, mert akkor most nem ragadtunk volna itt egy haláleset miatt, amihez esküszöm, semmi közöm nincs.
De ennél ez egy hosszabb történet. Remélem, van időd meghallgatni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét