Már évek óta hallani olyan pletykákat, hogy lesz Kill Bill 3, még olyan hír is felreppent, hogy ez lehet a rendező, Quentin Tarantino utolsó filmje. 

Bizonyára sok Tarantino-rajongó reménykedett abban, hogy a filmrendező újra felkeresi a Kill Bill univerzumot, és Uma Thurman lánya, Maya Hawke is szerepet kap a folytatásban. Időközben persze különböző teóriák is napvilágot láttak arról, miről szólhatna a harmadik Kill Bill film, többek közt az is felmerült, hogy Uma Thurman figurája, a Menyasszony által megölt Vernita Green lánya is fontos szerepet kaphatna benne. Azonban egy új interjúban a rendező azt mondta, hogy nincs remény a folytatásra.

Nem látom magam előtt, hogy ez a film megvalósulhatna. Az utolsó filmem egy filmkritikusról szól, egy férfikritikusról. És a 70-es években játszódik” – mondta Tarantino a belga DeMorgennek adott interjújában, bizonyossá téve, hogy nem lesz Kill Bill 3. A rendező korábban egyébként azt nyilatkozta, hogy beszélt Thurmannel az esetleges folytatásról, amihez olyan ötleteket használnának fel, amelyek az első két részbe nem fértek bele.

Tarantino évek óta azt hangoztatja, hogy a most következő, tizedik filmje lesz az utolsó. Azt már tudjuk, hogy az új film a The Movie Critic (A filmkritikus) címet kapta, és egy valóban létezett fickóról szól majd, aki filmkritikákat írt egy pornómagazinnak.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét