Ha te is imádtad nézni Murder és Scully rejtélyes ügyeit, akkor bizonyára örülni fogsz annak, hogy immár az X-akták összes évada elérhető a Disney+ felületén.

Chris Carter X-akták műsora sokaknak okozott álmatlan éjszakákat, sajátságos formátumát pedig később olyan sorozatok vették át, mint az Odaát és A rejtély, amelyek ugyanúgy részenként egy-egy új ügyet oldanak meg, ám mindig megbújik mögöttük egy rejtélyes, fő történetszál is. A kultikus sci-fi sorozat két főszereplője két teljesen ellentétes személyiség, mégis van bennük valami közös: Mulder és Scully paranormális jelenségek kivizsgálásával foglalkozik, ám míg előbbi gyermekkori élménye miatt vakon hisz a természetfeletti létezésében, addig utóbbi szkepticizmusa révén tudományos magyarázatot próbál adni az esetekre.

Nos, örülhetnek a rajongók, ugyanis mostantól minden feltétel adott ahhoz, hogy gond nélkül újrázhassák kedvenc sorozatukat. A Disney+ kínálatában mind a 11 évad elérhetővé vált (korábban csak két évad volt fent), ami az jelenti, hogy az eredeti, első kilenc évad mellett a 10. (2016), és a 11. (2018) szezon is felkerült.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét