Sokak örömére streamelhetővé vált a Sikoly VI. a Netflixen, ami olyan durva lett, hogy csak este tíz után vetíthették a hazai mozik. 

Március 9-én mutatták be a mozik a brutalitásban és sikolyokban gazdag új Sikoly részt, amelyben főhőseink immár nem Woodsboróban, hanem New Yorkban kénytelenek felvenni a harcot Szellempofával. A Sikoly eddigi összes része a magyar mozikban 18-as korhatárral futott, az új rész azonban még ennél is magasabb, X besorolást kapott, ami azt jelenti, hogy kizárólag felnőtt nézőknek javasolt a megtekintése – csak este 22:00 és hajnali 5:00 között lehetett rá jegyet váltani.

A legújabb felvonás az előző rész folytatása, vagyis Jenna OrtegaMelissa Barrera, Jasmin Savoy Brown és Mason Gooding is szerepel benne, de a Sikoly-veteránnak számító Courteney Cox, valamint a Sikoly 4-ben játszó Hayden Panettiere is visszatérnek. Neve Campbell azonban nem vállalta újra a szerepet, mert úgy érezte, hogy megalázaó az a fizetés, amit felajánlottak neki a szerepért.

Aki lemaradt volna az éjjeli vetítésekről, esetleg szívesen újrázná a Sikoly VI.-ot, annak jó hír, hogy immár a Netflix kínálatában is elérhetővé vált a sok vérrel kecsegtető slasher alkotás, ami a sorozat legbrutálisabb és egyik legjobb darabja lett a kritikusok szerint. Te láttad már?

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét