A Ryan Gosling által alakított Ken baba Barbie-nélküli önmagát keresi a hamarosan megjelenő, Greta Gerwig rendezte babás filmben. 

Az idei nyár egyik legjobban várt filmje a Warner Bros. égisze alatt érkező Barbie babás film, amelyben Margot Robbie játssza Barbie-t, Ryan Gosling pedig Kent. A Greta Gerwig rendezte alkotásban természetesen a címszereplő, Barbie kapja a főszerepet, ez azonban nem jelenti azt, hogy Ken biodíszlet lesz csupán a filmben – ellentétben a Mattel játékbabájával.

Erre utal a Warner Bros. által nemrégiben közzétett zenés videóklipp is, amelyben azt láthatjuk, amint a Ryan Gosling által megformált Ken saját létezésének értelmén töpreng. Az I’m just a Ken (magyarul Én csak egy Ken vagyok) című számában Ken azon elmélkedik, hogy miért mindig csak a másodhegedűs szerepét tölti be Barbie mellett, és mit jelent az élete a szőke baba nélkül.

Ha ez nem lenne már önmagában is épp elég menő, nem kisebb személy, mint a Guns N’ Roses legendás zenésze, Saul Hudson, vagyis Slash gitárjátéka is felcsendül a Barbie új filmzenéjében.

Gosling személye egyébként megosztja a nézőket, egyesek szerint ugyanis a 42 éves színész túl öreg Ken baba szerepéhez. A filmsztárt azonban nem különösebben hatotta meg a kritika.„Ha az emberek nem akarnak az én Kenemmel játszani, sok más Ken van, akivel játszhatnak” – fogalmazott egy korábbi GQ-interjúban. A színész szerint vicces, hogy az embereknek hirtelen határozott elképzelésük lett arról, milyennek kellene lennie Kennek, pedig 60 éven keresztül a baba egyetlen feladata a strandolás volt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét