Tom Cruise 80 éves koráig akarja forgatni a Mission: Impossible-filmeket, akárcsak Harrison Ford az Indiana Jonest, amelynek nemrégiben futott be az ötödik része. 

Most csütörtökön érkezik a hazai mozikba a Mission: Impossible – Leszámolás – Első Rész, amiben Ethan Hunt és az IMF csapata az eddigi legveszélyesebb küldetésükre indulnak: egy mindentudó algoritmussal kell szembenézniük. A most 61 éves Tom Cruise immár hetedik alkalommal bújik a kémek krémje bőrébe, akit egészen 80 éves koráig szeretne megformálni.

„Harrison Ford egy legenda. Remélem még sokáig élek én is; húsz évem van, hogy utolérjem őt. Remélem, hogy én is addig fogom tudni forgatni a Mission: Impossible filmeket, ameddig ő az Indiana Jones-t”mondta Cruise a The Sydney Morning Heraldnak.

A színészről egyébként köztudott, hogy maga csinálja a veszélyes akciójeleneteket, és szinte soha nem adja át a stafétabotot a kaszkadőröknek, legyen szó motoros száguldozásról, ejtőernyőzésről vagy függőleges sziklafal mászásról védőháló nélkül. Legutóbbi filmjében, a Top Gun: Maverickben például egy vadászrepülőgép utasterében utazott, az első rész forgatása alkalmával pedig vadászgépet is vezetett már, sőt állítólag van is neki egy II. világháborús modell. Bár nagyon szerette volna, hogy a filmbéli F-18-as vadászgépet is ő irányíthassa, a haditengerészettől végül nem kapta meg rá az engedélyt, mert ez a 70 millió dolláros gép egyszerűen túl drága ahhoz, hogy olyan kezébe adják a kormányt, aki nem profi vadászpilóta.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét