Már ma bedüffen az ingyenes buli a Party Rock Balatonon!

Nyár, buli, Party Rock Balaton

Aki szabadságon van, vagy „home office”-ból nyomja, az le is húzhat a balcsira,  mert ma indul az ingyenes Party Rock Balaton, a siófoki Plázson! Rakonczai Imre DR BRS, Neoton Família és további jó kis koncert mellett mehet a lazulás egészen hétfőig.

Az elkövetkező kánikulai napokat (mert hát ugye, melyiket nem?) érdemes lesz vízparton átvészelni, amire egy jó kis helyszín a Siófoki Plázs, hiszen a napfürdőzős, csobbanós nappali pihenés után minden este tartogat hajnalba nyúló programokat. Ezen a héten is már szerdán beindul a Plázs, amikor az ingyenes Party Rock Balaton hozza el a 2010-es évek legnagyobb slágereit. Csütörtökön este Rakonczai Imre ismert slágerekkel festi alá a mámoros éjszakát és – mint minden csütörtökön – DR BRS nyitja meg szerelemcsütörtök rendelőjét a Plázs Music Teraszon.

Nyár, buli, Party Rock Balaton
A koncertek ingyenesek!

Pénteken a legnagyobb bulit a Fergeteg Party hozza el, a házigazda DJ Dominique celebrálásában. Ezúttal Siófok partjainál köt majd ki a slágerekkel megpakolt háromárbócos Santa Maria, hogy legénysége, a mindig dalra kész Neoton Família vegye be a Plázs nagyszínpadát. Az Arénában pedig a menetrendszerűen érkező Metzker & Friends széria Pumped Gabot és StadiumX-et látja majd vendégül. Szombat koradélután ismét érkezik a Tezenis Beach party, ezúttal Bréda Bia szolgáltatja a legcoolabb hip-hop & R’n’B talpalávalót este pedig a tavalyi teltházas buli után ismét nemzetközi headlinereket és a hazai lemezlovasok krémjét állítja sorba az Ultra Color Festival.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét