Hamarosan beúszik a mozikba a Meg folytatása, és most érkezett egy újabb előzetes a Ben Wheatley rendezte filmhez, amelyben Jason Statham áll a tápláléklánc csúcsán. 

A Jason Statham főszereplésével készült óriásszörnyes film a vártnál jobban szerepelt a mozikban, így nem volt kérdés, hogy zöld utat kap a folytatás. A magyarul meglehetősen szerencsétlenül hangzó Meg – Az őscápa 2: Az árokban Statham Jonas Taylor, a mentőbúvár szerepében ismét nekifeszül a Megalodonnak, amely többedmagával tér vissza a mélységből, hogy a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezdjen.

Korábban már kaptunk egy trailert, amelyből kiderült, hogy a Megalodon többek közt egy T-Rexet is befal reggelire – ezt a jelenetet egyébként egy az egyben Steve Alten regényéből kölcsönözték. (Azon mondjuk nem érdemes fennakadni, hogy a két állat több millió év különbséggel élt egymástól.) Az író eddig egyébként összesen 8 Meg-könyvet írt, a legutóbbi kötet a Meg: Purgatory címet viseli.

Nemrégiben érkezett egy új előzetes, amelyben újra megcsodálhatjuk, mire képes az őscápa.

Stathamnek az őscápák (merthogy három is lesz belőlük) mellett ezúttal egy Kronosaurusszal, egy másik, vízben élő ősi ragadozóval is szembe kell majd néznie.

A Meg – Az őscápa 2: Az árok 2023. augusztus 3-án érkezik a hazai mozikba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét