Hamarosan befut a mozikba a Warner legrózsaszínűbb filmje, a Barbie, ez alkalomból új szendvicseket kínál a Burger King. 

Az idei nyár egyik legjobban várt filmje a Warner Bros. égisze alatt érkező Barbie babás film, amelyben Margot Robbie játssza Barbie-t, Ryan Gosling pedig Kent. A Greta Gerwig rendezte alkotás körül hatalmas a felhajtás, valóságos Barbie-mánia alakult ki világszerte, és úgy néz ki, hogy egykönnyen nem szabadulunk tőle. Többek közt a Burger King is kapott a témán, és úgy döntöttek, hogy megpróbálják kielégíteni a Barbie-rajongók igényét egy ízig-vérig rózsaszín menüvel.

A Burger King Brazil a múlt héten mutatta be a látványos újdonságot, amelynek fő eleme egy Barbie inspirálta sajtburger, amelyet szalonnadarabokkal és egy rózsaszín szósszal dobnak fel (aminek a Burger King szerint füstös íze van). Ha menüben kérjük, a burger mellé jár egy rózsaszín vaníliás turmix egy rózsaszín, cukormázos fánkkal kiegészítve, valamint egy Ken-sültburgonya, ami egyébként egy sima, mezei sültkrumpli, amit Ryan Gosling Just Ken (magyarul Csak Ken) című száma inspirált.

Arról egyelőre nem tudni, hogy itthon is kapható lesz-e a rózsaszín menü, de nem kizárt, hogy nálunk is lenne keletje. Ti megkóstolnátok?

Barbie-film az Oppenheimmerrel egy napon, július 20-án érkezik a hazai mozikba, és arról fog szólni, hogy Barbie és Ken otthagyja a tökéletes Barbie világot, és az emberek világába utaznak, ahol várhatóan mindenféle kalandokba bonyolódnak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét