Az elmúlt időkben igencsak népszerűek lettek a mesterséges intelligencia által kreált alkotások, és természetesen a South Park sem úszhatta meg, hogy bemenetei utasítások és kulcsszavak segítségével az MI újraértelmezze picit az egyes karaktereit. 

Régen a felnőttek csak legyintettek a rajzfilmek hallatán, manapság viszont már külön zsánernek számítanak a felnőtt animációs sorozatok, melynek egyik első és legjelentősebb darabja az 1997-ben indult South Park (jelenleg a 26. évadnál jár a széria, de már messze nem olyan, mint fénykorában volt). A Trey Parker és Matt Stone alkotók által készített sorozat a popkultúra része lett, a benne szereplő karakterek pedig ikonikussá váltak az elmúlt évek folyamán. A széria egyébként négy alsótagozatos fiú, Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman Cartman és Kenny McCormick, és családtagjaik szürreális kalandjait mutatja be a coloradói South Park kisvárosban.

A széria alkotói rendkívül jellegzetes figurákat teremtettek, akiket személy szerint  elképzelne sem tudnánk már másként. Valaki viszont arra az elvetemült tettre vetemedett, hogy megkérdezte a mesterséges intelligenciát, hogy hogyan néznének ki a szereplők egy élőszereplős sorozatban. A végeredményt látva valószínűleg nem véletlen, hogy sosem készült el az a bizonyos élőszereplős változat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@manmeetsmachine által megosztott bejegyzés

A MI többek közt a Harry Pottert is imádja, Balenciaga-reklámként és Wes Anderson stílusában is újraalkotta már a szereplőket.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét