Hatalmasat ment tavaly nyáron egy kutyás videó a TikTokon, amelyben egy igazi husky veszett el a játék kutyák között. 

A kutya az életünk fontos része, megérdemli, hogy különlegesen bánjuk vele, és ha szeretnénk akár a szülinapját is megünnepeljük. Bár lehet, hogy a kutyus nem érti, hogy mi az a szülinap, de egészen biztosan örül a körülötte lévő felhajtásnak, a sok finomságnak és az ajándékoknak, amelyekkel ilyenkor a gazdik készülnek számára.

A Kakoa nevű husky gazdái szerették volna megadni a módját a kedvencünk születésnapjának, ezért azt találták ki, hogy lufi vagy torta helyett telerakják a szobát életnagyságú kutyát formázó játékokkal. A kutya reakciója persze magáért beszélt, amikor meglátta a sok műkutyát a nappaliban, ráadásul nem csak Kakoa, hanem nővére, Sky is el volt ragadtatva a sok „kutyától”. Olyannyira, hogy még bújócskázni is elkezdett közöttük, és sikerült úgy elbújnia, hogy csak egy nagyon szemfüles néző tudja felfedezni őt a sok-sok műkutya között. Te látod Skyt?

@thehuskyfam Like if you find her.. No spoilers in comments 🤫 #dogsoftiktok #perfect #husky #petsoftiktok ♬ Blue Blood – Heinz Kiessling

Na megy? Nem megy?

A megfejtésért görgess lejjebb.

.

.

.

.

.

Ha sehol sem találod, akkor eláruljuk inkább: Sky a növény bal oldalán bújt el, a szoba jobb sarkában. Mi szóltunk, hogy nem lesz egyszerű.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét