Hamarosan érkezik a John Wick sorozat a Peacock streamingszolgáltatóra, amelyben a fiatal Winston áll majd a sztori fókuszában. 

The Continental című sorozat a John Wick-filmekből megismert bérgyilkos világba enged betekintést, ahol a szakma nagyjainak kultikus menedékhelyét, a címadó hotelt is jobban megismerhetik a nézők. Az 1970-es éveben játszódó történet középpontjában a fiatal Winston áll majd, aki át akarja venni az irányítást a legendás szálloda felett, de ehhez először meg kell birkóznia a New York-i alvilággal.

A háromrészes miniszériához már érkezett egy kedvcsináló korábban, most pénteken pedig a San Diego-i Comic-Con alkalmával a Peacock bejelentette, hogy szeptember 22-én érkezik a The Continental első, 90 perces epizódja streamingre.

Winston fiatalabb kiadását egyébként Colin Woodell fogja alakítani, aki leginkább A légikísérő és A sötétség kora (The Originals) című sorozatokból lehet ismerős. Nem mellesleg a 2004-es Passió rendezője, Mel Gibson is aláírt a szériához, aki egy vadonatúj karaktert, egy bizonyos Cormac bőréje fog bújni.

A széria a tengerentúlon a Peacock streamingszolgáltató műsortárába fog befutni, míg nálunk az Amazon Prime Video kínálatában lesz elérhető. 

Mindamellett a Lionsgate magát a Rémkirályt, vagyis John Wicket sem akarja elengedni (bármennyire is tűnt lezártnak a negyedik sztori), és májusban hivatalosan is megerősítették, amit korábban már pletyka szinten hallani lehetett, hogy lesz John Wick 5.! Az mondjuk más kérdés, hogy Chad Stahelski rendező júliusban meglehetősen lelombozóan nyilatkozott a filmről, mondván, nem igazán tudja még, hogy hogyan lehetne továbbvinni a sztorit. Emellett érkezik a Ballerina című spin-off mozifilm is Ana de Armas főszereplésével.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét