Reebok hömpöly jön a CCC Group üzleteibe

Reebok x CCC Group (2)

Tízéves licencszerződést írt alá a CCC Group a világ egyik legnagyobb licencszolgáltatójával, az Authentic Brands Grouppal. A szerződés további tíz évvel opcionálisan meghosszabbítható. A partnerség részeként a CCC Group a Reebok termékek széles választékát forgalmazza majd különböző értékesítési csatornáin (CCC, HalfPrice, ecipo.hu és Modivo) keresztül, 28 európai piacon.

A megállapodás szerint a CCC a márka számára dedikált kiskereskedelmi üzleteket, shop-in-shop kioszkokat és outleteket is üzemeltethet. Az egyezség megkötése hatalmas lépés a CCC csoport számára, hiszen ezzel csatlakozik azoknak a vezető retail vállalatok szűk köréhez – eddig mindössze három ilyen cég volt jelen a piacon – , akik rendelkeznek a Reebok márka európai licencével.

Az Authentic Brands Group (Authentic) a világ egyik vezető márkaházaként több mint 40 ikonikus és népszerű márka tulajdonosa.

A Reebok mellett a vállalat portfóliójába olyan márkák tartoznak, mint például a Hunter, Forever 21, Nine West, Aéropostale, Nautica, Juicy Couture, valamint olyan személyes márkák is, mint: a Shaquille O’Neal, David Beckham, Prince, Marilyn Monroe, Elvis Presley és Muhammad Ali.

Az Authentic ezeket a márkákat kapcsolja össze a legkiválóbb partnerekkel és a világot átfogó üzemeltetői, forgalmazói és kiskereskedői hálózattal. Márkái több mint 25 milliárd dollár értékű globális kiskereskedelmi forgalmat generálnak, és több mint 150 országban vannak jelen világszerte.

A tízéves licencszerződés értelmében (amely további tíz évre meghosszabbítható) a CCC Group közvetlenül a Reebok gyárából szerezheti majd be a termékeket, saját csatornáin (CCC, HalfPrice, ecipo.hu, Modivo) keresztül értékesítheti és monobrand üzleteken keresztül is forgalmazhatja majd azokat. A szerződés az összes kulcsfontosságú termékkategóriára kiterjed: a sportruházatra, a ruházati cikkekre, valamint a táska és poggyász kategóriákra is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét