Napjaink e-book olvasói egészen jól imitálják a papírt, ráadásul léteznek már olyan modellek, amelyek jóval többet tudnak egy szimpla elektronikus olvasónál. Onyx BOOX Note Air2 Plus teszt. 

Az e-book olvasóknak ma már hatalmas rajongótábora van, ami nem csoda, hiszen kétségtelenül megvan a maga előnye annak, hogy egy teljes könyvtár elfér egyetlen készülékben. Ahogy az elektronikus kütyük nagy része, úgy az e-olvasók is hatalmas fejlődésen mentek keresztül az elmúlt évek/évtizedek alatt; sok modell például már hangoskönyvként is bevethető, alkalmazások tölthetők le rá, és a jegyzetelés is megoldott.

Az Onyx neve bizonyára nem ismeretlen azok számára, akik érdeklődnek a prémium e-book olvasók iránt, ugyanis a cég évek óta gyárt felsőkategóriás készülékeket ezen a területen, amint az a hivatalos oldalukon is látható. A Note Air2 Plus elnevezésű modell az egyik abszolút csúcskategóriás olvasójuk, amit testvéroldalunk, a TechWorld is kipróbált egy tesztelés erejéig.

Onyx BOOX Note Air2 plus
Fotó: Onyx

Ha kíváncsi vagy, hogy bő egy hét használat után milyen benyomások alakultak ki bennünk az Onyx Boox „feketeöves” e-olvasója kapcsán, akkor IDE kattintva bővebben is olvashatsz erről.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét