Jigsaw él és virul, és ismét válogatott borzalmakkal készül a horror szerelmeseinek – a Fűrész X. szeptember végén érkezik a mozikba. 

A Fűrész-franchise 2004-ben indult hódító útjára James Wan és Leigh Whannell ausztrál filmrendezők jóvoltából. Az eredeti Fűrész-széria 2010-ben ért véget a Fűrész 7-tel, amely Jigsaw és tanítványainak történetét mutatta be. Ezt követően két nem túl jól sikerült alkotás érkezett a mozikba, idén ősszel pedig befut a 10. felvonás, amelyben újra visszatér Jigsaw Tobin Bell alakításában.

Jigsaw ugyebár a harmadik rész végén elhalálozott, de nem kell aggódni, nem egy erőltetett feltámasztással készültek az alkotók, a Fűrész X. ugyanis egyfajta előzményfilm lesz, pontosabban az első és második rész között fog játszódni. Tobin Bell mellett egyébként a Fűrész-veteránnak számító Shawnee Smith is visszatér Amanda Young szerepében.

A napokban megjelent az első, rémisztő előzetes, most pedig a szinkronos trailert is megkaptuk, amit alább tekinthettek meg.

A Fűrész X. eredetileg 2023. október 27-én került volna a mozikba, de a Lionsgate, a film forgalmazója úgy döntött, hogy egy hónappal előrébb hozza a premiert az Öt éjjel Freddy pizzázójában miatt. Evégett szeptember 27-ét kell bevésni a naptára, ekkor startol el a legújabb Fűrész-film a mozikban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét