Kretén, de kétségkívül hiánypótló alkotásnak ígérkezik a Josh Greenbaum rendezte Kivert kutyák, amit most egy jópofa videóban promóznak a stábtagok. 

A vadon hívó szava, Lassie hazatér, Susi és Tekergő, Marley és én és még hosszan sorolhatnánk azoknak a vicces, néhol megható családi filmeknek a címét, amelyeknek egy kutya áll a középpontjában. Nos, a Universal Pictures jóvoltából készített Kivert kutyák a feje tetejére állítja a jól ismert műfajt, vígjáték lesz ugyan, de nem családi, a meglehetősen alpári és obszcén humorával ugyanis kétségkívül a felnőtt közönséget célozza.

A film központi szereplője egy Reggie nevű javíthatatlanul optimista border terrier, akit a gazdája utcára tesz, így kénytelen egyedül boldogulni. A naiv eb hamarosan barátra lel a mocskos szájú, cinikus bostoni terrier, Bogár személyében, aki megmutatja neki kóbor kutya lét minden csínját-bínját, majd elhatározzák, hogy bosszút állnak Reggie alkoholista, bántalmazó gazdáján, Dougon.

Reggie-nek a Barbie-filmben is játszó Will Ferrell, boston terrier barátjának pedig az Oscar-díjas Jamie Foxx kölcsönzi a hangját, akik a többi színésszel együtt most egy kulisszák mögötti videóban beszélnek a hamarosan érkező filmről.

A korhatáros kutyás film a Kék Bogár premierjével egyidőben, augusztus 17-én rajtol el a hazai mozikban. Ti beültök majd rá?

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét