Greta Gerwig minden rekordot megdöntő Barbie filmje a Samsung technológiai vállalatot is megihlette. 

Már szinte marketinges bravúr az az elképesztő felhajtás, ami a Barbie-film körül kialakult, amely természetesen a jegyeladásokban is megmutatkozik: már több mint egymilliárd dollárt hozott a film a világ jegypénztárainál, ezzel pedig Greta Gerwig lett az első nő, aki egy film rendezőjeként elérte az egymilliárdos álomhatárt. A Barbie észveszejtő sikerét nem túl meglepő módon sokan igyekeznek meglovagolni, ami alól a technológiai vállalatok sem képeznek a kivételt.

Még a megjelenés előtt a Samsung partnerséget kötött a mozifilm forgalmazójával, a Warner Bros. Pictures-szel, melynek eredményeképp a július 20-i bemutató előtt a partnerüzletekben vásárlók és nézelődők 8K minőségben élvezhették a Barbie-film tündöklő előzetesét, valamint felépült egy úgynevezett virtuális Barbie SmartThings Álomház is.

barbie samsung
Fotó: Samsung

A Barbie SmartThings Álomház hétköznapi jeleneteken keresztül mutatja be az okosotthonokban rejlő lehetőségeket és kelti életre Barbie rózsaszín világát a SmartThings segítségével. A SmartThings zökkenőmentesen kapcsolja össze az otthoni eszközöket: az applikáció a csatlakoztatott készülékek kiterjedt, nyílt ökoszisztémáját teremti meg, világszerte több mint 150 millió felhasználóval. Mindössze egy alkalmazás, Samsung-fiók és Wi-Fi kapcsolat szükséges egy okosotthon vezérléséhez: a SmartThings lehetővé teszi az igazán személyre szabott otthon kialakítását, amelyet a felhasználók teljes mértékben saját igényeikhez igazíthatnak, így nyomon követhetik az energiafogyasztást vagy akár egy Barbie inspirálta házibuli hangulatát is megteremthetik.

barbie samsung
Fotó: Samsung

 A rózsaszín weboldalt böngészők többek között megismerhetik, hogy miképpen indíthatják be a bulit Galaxy Flip4 eszközük segítségével, hogyan játszhatnak le zenét a SmartThings applikáción keresztül, miként adhatnak egy kis extra rózsaszínt a megjelenésükhöz a Galaxy Watch4-nek köszönhetően és hogyan használják a Jet Bot MI+ robotporszívót a konfetti könnyed feltakarítására a saját Álomház-ünnepségük után.

IDE kattintva pedig te magad is körülnézhetsz Barbie tündöklő Álomházában a Samsung weboldalán.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét