Ha igazak a pletykák, Quentin Tarantino nagyon örülne annak, ha Bruce Willis is játszana az utolsó filmjében. 

A filmkészítést a hegymászáshoz tudnám hasonlítani: az egyik a Mount Everest, a másik a Kilimandzsáró, a harmadik a Fuji. Az egész életemet a hegyen töltöttem és jól szórakoztam. De úgy szeretném itt hagyni ezt a pályát, hogy az emberek még többre vágyjanak tőlem” – nyilatkozta a CNN-nek 2022 novemberében Quentin Tarantino. A rendező évek óta hangoztatja, hogy a tizedik filmje lesz az utolsó, és minden jel arra mutat, hogy tartani is fogja magát ehhez. Egyelőre nem sok minden tudni a filmről, csupán azt, hogy a ’70-es években fog játszódni, a The Movie Critic (A filmkritikus) címet viseli, és egy valóban létezett fickóról szól majd, aki filmkritikákat írt egy pornómagazinnak.

A Daily Express bulvárlap szerint Tarantino szerepet ajánlhat a 68 éves Bruce Willisnek is, akinél tavaly afáziát, majd nem sokkal később demenciát diagnosztizáltak az orvosok – írja az UNILAD. Az informátor szerit Tarantino még nem kereste fel a színész családját, de ha úgy döntenek, hogy Willis túl beteg a szerephez, természetesen tiszteletben fogja tartani a döntésüket.

A színész és a rendező korábban is dolgozott együtt az azóta kultikussá vált Ponyvaregény című bűnügyi filmben, de a 1995-ös Négy szoba és 2007-es Terrorbolygó című alkotásokban is keresztezték egymás útját.

A Golden Globe- és Emmy-díjas színész tavaly márciusban jelentette be, hogy visszavonul, így ha rábólint Tarantino ajánlatára, a The Movie Critic című filmmel búcsúzna el végleg a nagyvászontól.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét