Pretty Boys are Poisonous (A szép fiúk mérgezőek) címmel érkezik Megan Fox verseskötete, amely több mint 80 költeményt tartalmaz a színésznő tollából. 

Az Ördög bújt beléd és a Transformers-filmek sztárja a művészethez fordult, hogy „egy szívszorító és sötét versgyűjteményen” keresztül kiírja magából mindazt, ami évek óta nyomja a lelkét. A Simon & Schuster gondozásában érkező kötet Fox debütáló könyve, amely november 7-én jelenik meg angolul – írja a CNN.

Ezek a versek azért születtek, hogy megpróbálják kivágni azt a betegséget, amit a hallgatásom idézett elő bennem. Az egész életemet azzal töltöttem, hogy őrizzem a férfiak titkait, de a testem már fáj a bűneik súlya alatt” – írja a színésznő közleményében, hozzátéve, hogy reméli, hogy a versei ösztönzőleg hatnak, és segítenek másoknak is visszaszerezni boldogságukat, identitásukat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Megan Fox (@meganfox) által megosztott bejegyzés

Fox már a #MeToo mozgalom előtt beszélt arról, hogy a karrierje során félreértették őt, és gyakran szembesült sértő, nőgyűlölő, patriarchális dolgokkal Hollywoodban, de a világ akkoriban kinevette őt a felszólalásaiért. A színésznő a Karyn Kusama által rendezett, 2009-es Ördög bújt beléd című filmet gyakran hozza fel példaként, amelyet a feminizmus jegyében vállalt el, de az alkotók könyörgése ellenére a reklám-szakemberek végül a színésznő messze átlag feletti külsejére építettek, és a nyálukat csorgató, fiatal férfiakat igyekeztek bevonzani a moziba, a horrorfilm tényleges célközönsége helyett.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét