Akik még nem látták A kis hableány élőszereplős remake-jét, azok hamarosan az otthon melegében is megnézhetik a Disney+-on. 

Május végén startolt el a mozikan a Disney legújabb élőszereplős alkotása, A kis hableány, amely világszerte nagy médiavisszhangot váltott ki, egyrészt az Arielt alakító Halle Bailey bőrszíne, másrész a politikai korrektség jegyében átírt dalok miatt. A Rob Marshall által rendezett produkció az amerikai mozikban szépen rajtolt el, a világ többi táján azonban nem robbantott kasszát (többek közt nálunk sem), de ez is elegendő volt ahhoz, hogy egy hét alatt nagyobb összbevételt produkáljon a mozikban, mint az 1989-ben bemutatott animációs mese.

Disney produkcióról lévén szó, várható volt, hogy a mozis bemutató után a Disney+ felületére is felkerül az alkotás, és most az is kiderült, hogy mikorra várhatjuk: a meglepően hosszú, 2 óra 15 perces hableányos film szeptember 6-án érkezik a Disney+ könyvtárába.

Hogy a Disney mikor fog leállni a remake-áradattal, nem tudni, mindenesetre készül a 2002-es Lilo és Stitch – A csillagkutya és a 2016-os Vaiana feldolgozása is, valamint Guy Ritchie rendezésében egy élőszereplős Herkules film is fejlesztés alatt áll – utóbbi talán azon kevés Disney-adaptációk egyike lehet, ami tartogat némi izgalmat a közönségnek.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét