Ez az első alkalom, hogy a Passió rendezője tévésorozatban fog szerepelni – befutott a John Wick: The Continental legújabb előzetese. 

Ősszel érkezik a Peacock streamingszolgáltatóra a John Wick spin-off széria, amely a filmekből már megismert bérgyilkos világba enged betekintést, miközben a szakma nagyjainak kultikus menedékhelyét, a címadó gengszerhotelt is jobban megismerhetik a nézők. A történet központi szereplője a még ifjú Winston Scott, aki igyekszik megszerezni a bérgyilkosok találkozóhelyéül szolgáló szállodát, csakhogy ehhez a New York-i alvilágon kell keresztülverekednie magát.

A John Wick-filmekben Ian McShane által játszott Winston fiatalabb kiadását Colin Woodell játssza, aki leginkább A légikísérő és A sötétség kora (The Originals) című sorozatokból lehet ismerős. Emellett felbukkan még a félig-meddig hollywoodi kitagadott Mel Gibson is, aki egy Cormac nevű figura bőrébe bújik, míg a rendezői székben az Éli könyvét is jegyző Albert Hughes foglal helyet. Mivel a történet a 70-es évek New Yorkjában játszódik, felesleges abban reménykedni, hogy a franchise fő sztárja, Keanu Reeves feltűnik a sorozatban.

A John Wick: The Continental első, 90 perces epizódja szeptember 22-én érkezik a Peacock streamingszolgáltatóra (nálunk az Amazon Prime Video kínálatában lesz elérhető); a második rész szeptember 29-én, a harmadik rész pedig október 6-án fut majd be.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét