Harry herceg nagy port kavaró önéletrajzi regénye, a Tartalék után Britney Spears leleplező memoárja érkezik a könyvesboltokba, amelyben a gyámsága körülményeiről is kitálal az egykori popikon.   

Britney Spears gyámságát 2008-ban rendelték el egy tárgyaláson, amely állítólag mindössze 10 percig tartott. A bíróság által kinevezett gondviselők – köztük az apja – nem csak az énekesnő pénzügyei, de a teste felett is rendelkezett: többek közt azt sem engedélyezték a sztár számára, hogy eltávolítsa a méhébe ültetett fogamzásgátlót, amikor gyerekeket szeretett volna vállalni. Egy Los Angeles-i bíróság végül 2021 novemberében döntött úgy, hogy a világhírű énekesnő kikerülhet a gyámság alól.

Többek közt erről, elképesztő életútjáról, az anyaságról és a zene erejéről szól majd a 41 éves Spears memoárja, amit olyan jelzőkkel harangoztak be, mint „bátor” és „megdöbbentően megindító”. A bennem lévő nő címmel érkező kötet a világpremierrel egyidőben, október 24-én jelenik meg magyarul az Alexandra Kiadó gondozásában, és már kedvezményesen elő is rendelhető a kiadó hivatalos webshopjából.

Alább a magyar borítót és hivatalos fülszöveget találjátok:

britney spears memoárja
Fotó: Alexandra Kiadó

Britney Spears végre saját maga mondja el történetét szabadságról, hírnévről, anyaságról, túlélésről, hitről és reményről.

2021 júniusában az egész világ a bíróság előtt beszélő Britney Spearsre figyelt. Történetének – igazságának – ereje tagadhatatlan volt, és beszéde nem csupán az ő életét változtatta meg, hanem számtalan más nőét is. A bennem lévő nőben Britney most először tárja elénk elképesztő életútját – és a popzene történetének egyik legnagyobb előadójában rejtőző belső erőt.

Britney Spears megalkuvás nélküli nyíltsággal és figyelemre méltó humorral megírt memoárja rávilágít a zene és a szeretet erejére, és annak fontosságára, hogy a nők végre a saját szavaikkal mondhassák el történetüket.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét