A 12. évaddal bővül az Amerikai Horror Story-univerzum, amely Roman Polanski 1968-as klasszikusát, a Rosemary gyermekét veszi majd alapul. 

Az Amerikai Horror Story közelgő 12. évada a Delicate alcímet viseli, és részben Danielle Valentine Delicate Condition című, hamarosan megjelenő könyvén alapul. A regény története egy nőt követ, aki meg van győződve arról, hogy valaki megpróbálja megakadályozni, hogy a gyermeke megszülessen.

A Ryan Murphy és Brad Falchuk által jegyzett horror-széria legújabb felvonásának Kim Kardashian és a visszatérő Emma Roberts lesz a főszereplője, valamint a modell és színésznő, Cara Delevingne is szerepelni fog benne. Murphy annyit már elárult, hogy szórakoztató, stílusos és végső soron félelmetes karaktereket alkottak, különösen Kardashian számára, az új évad pedig semmilyen tekintetben nem fog hasonlítani a korábbiakhoz.

Múlt hónapban már kaptunk egy 40 másodperces teasert az új évadhoz, nemrégiben pedig látványos poszterek is érkeztek a karakterekről. Íme:

Amerikai Horror Story 12.

Amerikai Horror Story 12.

A 2011 óta hatalmas sikernek örvendő horror-széria antológia-jellegű, vagyis minden évad az előzőtől különböző, független történetet mesél el, habár egyes karakterek feltűnnek több évadban is. Gyakran valamilyen igaz történetet vesznek alapul, A gyilkos ház című első évad például a Columbine High School-ban történt 1999-es iskolai mészárlást, a Fekete Dália meggyilkolását, Walter Bayleys orvos és Richard Speck tömeggyilkos esetét mossa össze.

Az Amerikai Horror Story új évadának első epizódja szeptember 20-án debütál a Hulu-n.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét