Különleges videó érkezett a hamarosan érkező Szeánsz Velencében filmhez: a színészek és a készítők beszélnek az új Poirot-produkcióról, valamint néhány eddig nem látott filmrészletet is kapunk. 

Szűk egy hónap, és befut a mozikba a legendás nyomozó, Hercule Poirot legújabb filmje, amely Agatha Christie egyik kevésbé ismert regényét, az 1969-es Halloween és Halált veszi alapul (korábban Ellopott ​gyilkosság címen is megjelent a kötet). Az alkotók meglehetősen szabadon kezelték az eredeti művet, kezdve rögtön a helyszínnel, amelyet a második világháború utáni Velencébe helyeztek át. Ide utazik el a már visszavonult Poirot, hogy régi jó barátja, Ariadne Oliver kérésére részt vegyen egy fényűző, de kellőképpen kísérteties szeánszon. Poirot a józan ész híve, így szkeptikusan fogad mindent, ami természetfelettinek tűnhet, ám ezúttal még neki is meginog a hite, amikor az eseményekre próbál racionális magyarázatot találni.

A Gyilkosság az Orient expresszen és a Halál a Níluson filmek után Kenneth Branagh harmadszor is a híres detektív bőrébe, illetve az előző filmekhez hasonlóan a rendezői székben is ő foglal helyett. A további szerepekben többek közt Jamie Dornan, Michelle Yeoh és Tina Fey lesz látható – utóbbi alakítja Poirot híres barátját, Ariadne Olivert.

A Szeánsz Velencében szeptember 14-én érkezik a mozikba, nemrégiben pedig befutott egy extra videó is, amelyből többek közt az is kiderül, hogy a színészek sokszor nem is tudták előre a forgatáson, hogy mi vár rájuk a film egyes jelenetiben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét