Habár a rajongók egy része azt feltételezte, hogy a második évaddal véget ér a Szex és New York című, mára kultikussá érett sorozat folytatása, az És egyszer csak…, az HBO Max a jelek szerint továbbra is lát fantáziát a szériában. 

Az És egyszer csak… második évada június 22-én debütált az HBO Max műsortárában, a szezon utolsó része pedig a holnapi nap folyamán fog befutni. A streamingszolgáltató a jelek szerint nem sokat szöszölt, amikor a széria sorsáról kellett dönteni, ugyanis már hivatalosan is bejelentette, hogy zöld utat adnak a harmadik évadnak is.

Nagyon örülünk, hogy több időt tölthetünk a Szex és New York univerzumban, hogy új történeteket mesélhetünk el ezekkel a rokonszenves és törekvő karakterekkel a középpontban, akiket csodálatos színészek alakítanak” – írta közleményében Michael Patrick King, a sorozat executive producere.

Bár az új évad szereplőit még nem hozták nyilvánosságra, a második szezonban John Corbett is szerepet kapott, aki az eredeti szériában több évadon át formálta meg Carrie Bradshaw szerelmét, Aident.

Az első évad még tavaly februárban jelent meg, de nem aratott osztatlan sikert, többek közt a többség nagyon hiányolta belőle Samantha karakterét, Kim Cattrallt, aki csupán említés szintjén szerepel az újragondolt sorozatban (Samantha a történet szerint Londonba költözött, és a második évad fináléjában egy nyúlfarknyi jelenet erejéig személyesen is visszatér). A számok tekintetében azonban kétségkívül jól teljesített az első évad: a streamingszolgáltatón ez volt a legnézettebb új sorozatpremier, és az összes film- és sorozatbemutatót tekintve is a tíz legjobb között szerepelt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét