Berobbant a Feláldozh4tók új, korhatáros előzetese, ami semmi kétséget nem hagy afelől, miért csak 18 éven felülieknek javasolják a megnézését. 

A Feláldozhatók negyedik részében Sylvester Stallone karaktere végleg leköszön, és átadja a stafétabotot a Jason Statham által megformált Lee Christmas-nek. Nem mintha nagyon fontos lenne a sztori, de azért elmondjuk, hogy ezúttal olyan terroristák ellen indulnak harcba akcióhőseink, akik atomrakétákat szállítanak egy hajón, és ha használnák, akkor jó eséllyel kitörne a harmadik világháború.

Na, de kik is lesznek a feláldozhatók? Nos, Stallone és Statham mellett Dolph Lundgren és Randy Couture is visszatérnek a szerepeikhez, az újonnan csatlakozók pedig 50 CentMegan FoxAndy GarciaTony JaaJacob Scipio, Levy Tran és Iko Uwais.

A Feláldozhatók új részéhez már kaptunk egy előzetest, a most érkezett brutális trailerből pedig az is kiderül, hogy miért kapott a film R-besorolást az USA-ban – nálunk ugyebár 18-as karikával kerül a mozikba. Erőszak, vér, káromkodás és szex – íme:

A filmet egyébként Scott Waugh (Fagyos pokol) rendezte, a forgatókönyvet pedig Kurt Wimmer (Törvénytisztelő polgár), Tad Daggerhart (Black Lotus) és Max Adams (ŰrDongó) jegyszik.

Az akcióhősökből álló csipetcsapat szeptember 21-én menti meg a világot a magyar mozikban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét