A nyár két legmenőbb mozis kasszasikerét mossa össze a Barbenheimer film, amelyet még az idén bemutathatnak. 

A történet szerint Babaváros mélyén egy csapat Barbie atombomba fejlesztésébe kezd a zseniális Dr. Barbenheimer vezetésével, hogy egyszer és mindenkorra lerombolhassák a patriarchátust. A nemek harca elszabadul, Barbenheimer és szépséges csapata pedig egy idő után kénytelenek feltenni maguknak a kérdést, hogy meddig hajlandóak elmenni a győzelemért – írja a GamesRadar a JoBlo írására hivatkozva.

A filmet – amely teljes mellszélességgel vállalja, hogy szar lesz – a B-kategóriás filmeket gyártó produkciós cég, a Full Moon készíti, amely a Gyilkos bábok és a Démoni játékok című, művészi magasságokig nem emelkedő produkciókat is jegyzik.

Az alkotókról és a szereplőkről egyelőre nincs hír, de nagyon úgy tűnik, hogy már idén karácsonykor befuthat a Barbenheimer film.

Barbenheimer film
(Fotó: Dexerto)

Aki esetleg valamilyen csoda folytán kimaradt volna a Barbenheimer-őrületből, annak elmondjuk, hogy a Barbie és az Oppenheimer, azaz a nyár két legjobban várt blockbusterének összemosását nevezik így. Greta Gerwig Barbie-babás produkciója sorra döntötte a rekordokat, többek közt a Warner Bros. történetének legnagyobb bevételt produkáló filmje lett, 1,3424 milliárd dolláros globális bevételével, amivel sikerült felülmúlnia a korábbi rekordert, a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. részt. De az Oppenheimer alkotói sem panaszkodhatnak, számos jelentős hollywoodi rekordot megdöntött a film, ráadásul ez lett minden idők legtöbb bevételt hozó második világháborús filmje is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét