Már tudjuk, hogy mikor érkezik a SkyShowtime kínálatába az idei év talán legszórakoztatóbb fantasyja, a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület

Március 30-án rajtolt el a mozikban a nagysikerű szerepjátékból készült film Chris Pine, Michelle RodriguezHugh Grant és A Bridgerton család első évadának sztárja, Regé-Jean Page szereplésével. A klasszikus fantasykat idéző D&D adaptáció meglepően jó kritikában részesült, többen az év legjobb fantasy filmjeként emlegették, amelyben nem mellesleg még a poénok is jól sültek el.

A történet szerint egy jóképű tolvaj által verbuált csapat el akar lopni egy értékes ereklyét, ám a gépezetbe homokszem kerül, amikor feltámasztanak egy gonosz és rendkívül erős entitást, aki nekromanciával képes a halottakat a maga oldalára állítani.

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület szeptember 29-én érkezik a SkyShowtime kínálatába, alább a magyar nyelvű előzetest találjátok.

Itthon közel sem örvend akkora sikernek a Dungeons & Dragons nevű szerepjáték, mint az Egyesült Államokban, de ha valahonnan, akkor a Stranger Things sorozatból sokaknak lehet ismerős, hiszen a főszereplő srácok is ezzel a „társasjátékkal” nyomulnak. Laikusként a Dungeons & Dragonsról annyit érdemes tudni, hogy a játékosok bizonyos karakterek bőrébe bújnak és a játékmester által irányított kalandokban vesznek részt egy tábla körül ülve, melyekben szörnyek és mindenféle különleges lények, például sárkányok szerepelnek.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét