A Szeánsz Velencében egészen pontosan szeptember 14-én kerül a magyar mozikba, és ahogy az lenni szokott, a film alkotói az előzetesek mellett egy teljes jelenetet is közzétettek, hogy mindenkit felcsigázzanak. Minket biztosan sikerült. 

Kenneth Branagh harmadszor is Agatha Christie híres nyomozója, Hercule Poirot bőrébe bújik, hogy ezúttal egy szokatlanul hátborzongató ügy nyomába eredjen. A Szeánsz Velencében az írónő kevésbé ismert regényét, az 1969-es Halloweent és halált dolgozza fel, igaz az alkotók csak egyfajta inspirációként tekintettek a műre, és meglepően sok változást eszközöltek az eredetihez képest.

Kezdve rögtön a helyszínnel, amelyet a II. világháború utáni Velencébe helyeztek át. Itt él a már nyugdíjas Poirot, aki régi jó barátja, Ariadne Oliver kérésére részt vesz egy fényűző, de kellőképpen kísérteties szeánszon. Poirot a józan ész híve, így szkeptikusan fogad mindent, ami természetfelettinek tűnhet, ám ezúttal még neki is meginog a hite, amikor az eseményekre próbál racionális magyarázatot találni.

Az új Poirot-filmhez már több előzetes és egy kulisszák mögötti videó is érkezett, most pedig kaptunk egy friss részletet is a filmből. Íme:

Az előző filmekhez hasonlóan Kenneth Branagh nem csak főszereplő lesz, de a rendezői székben is ő foglal helyett. A további szerepekben többek közt Jamie Dornan, Michelle Yeoh és Tina Fey lesz látható – utóbbi alakítja Poirot híres barátját, Ariadne Olivert.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét