Októberben érkezik a Paramount+-ra minden kutya-és macskatartó rémálma, az Kedvencek temetője előzményfilm. 

Az Állattemető Stephen King egyik legikonikusabb, 1983-ban megjelent regénye, amelynek középpontjában egy nyomasztó légkörű, ódon állattemető áll, ahonnan visszatérnek az eltemetett állatok. A nagysikerű regényből több ízben is készült feldolgozás (ami már Kedvencek temetője címmel jelent meg), először 1989-ben, majd annak érkezett egy folytatása 1992-ben, legutóbb pedig 2019-ben kaptunk egy vegyes fogadtatású remake-t. Idén ősszel, a halloweeni időszakban egy előzményfilm kerül a képernyőkre, amely a kedves, idős szomszéd, Jud Crandall fiatalkoráról fog szólni.

A történet szerint 1969-ben a fiatal Jud Crandall arról álmodozik, hogy hátrahagyja szülővárosát, a Maine állambeli Ludlow-t, de hamarosan baljós titkokat fedez fel, és kénytelen lesz szembenézni egy sötét történettel, amely örökre a városhoz köti. Judnak és barátainak össze kell fognia, hogy megküzdjenek egy ősi gonosszal, amely Ludlow-t az alapítása óta rettegésben tartja.

Talán senkit sem lep meg, hogy a hamarosan érkező Pet Sematary: Bloodlines magas korhatárbesorolással, pontosabban R-besorolással támadja meg a képernyőket a „horrorisztikus erőszak, véres jelenetek és a nyelvezete” miatt. A Lindsey Anderson Beer rendezte alkotáshoz egyébként már érkezett egy előzetes, amit alább tekinthettek meg.

A Kedvencek temetője előzményfilm október 6-án érkezik a Paramount+-ra, nálunk pedig minden bizonnyal a SkyShowtime kínálatában fog debütálni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét