Habár a Micimackó: Vér és méz mind a kritikusok, mind a nézők szerint hatalmas bukta lett, érkezik a folytatás, amelyben már Tigris is szerepelni fog. 

Idén januárban horrorfilm készült Micimackó és barátai kalandjaiból, miután A. A. Milne  bájos gyermeknovellája közkinccsé vált, Rhys Frake-Waterfield pedig úgy érezte, a slasher a legalkalmasabb műfaj arra, hogy visszahozzák a jól ismert karaktereket a képernyőre. A sztori szerint miután Róbert Gida főiskolára megy, a Százholdas Pagony lakói magukra maradnak az erdőben, élelem és társaság híján pedig szép lassan visszatérnek állatias énjükhöz, és eszeveszett mészárlásba kezdenek – például felzabálják Fülest.

A Micimackó: Vér és méz többek szerint kritikán alulira sikerült, pénzügyileg azonban nagy siker lett (alig 100 ezer dollárból készült, és 5 millió dollárt termelt világszerte), így a film mögött álló producerek gyorsan neki is láttak a folytatásnak. Sokak örömére (vagy épp bánatára) Tigris is feltűnik majd második részben, aki azért nem szerepelhetett az első részben, mert akkorra még csak az 1926-os meseregény vált közkincsé, amelyben ez a karakter még nem szerepel – a bohókás nagymacska először az 1928-as folytatásban tűnik fel. Magyarán: Tigris karaktere mostanra lett szabad felhasználású.

A megjelent fotók alapján Tigris sem lesz egy bájos karakter, és erre csak ráerősít a producer, Scott Jeffrey mondata, miszerint „Tigris imádja megkínozni az áldozatait, mielőtt végez velük„.

Micimackó: Vér és méz tigris

Micimackó: Vér és méz tigris

Az már korábban is kiderült, hogy Micimackó és Malacka mellett Bagoly horrorváltozata is feltűnik a folytatásban, legalábbis erre utalnak azok a nemrégiben közzétett forgatási képek, amelyeken egy tollas, éles orrú lény is látható.

A Micimackó: Vér és méz második felvonása a tervek szerint jövő februárban kerül majd a mozikba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét