Hamarosan szétnyílnak a függönyök, Londonban színre viszik a népszerű horror-franchise-t. 

A 2007-ben bemutatott Parajelenségek hatalmas sikert aratott, ráadásul nemcsak a közönség, de a szakma is elismerően nyilatkozott a filmmel kapcsolatban, amelyben egy fiatal pár kamerát szereltet a házukba, hogy kiderüljön, mi bújik meg náluk az éjszaka leple alatt. A mindössze 15 ezer dollárból forgatott kamerás horror világszerte 193 millió dollárt hozott, így nem volt kérdés hogy elkészül a folytatás – mostanra összesen 7 film jelent meg, de a hírek szerint már a nyolcadik rész is készülőben van.

A Deadline jelentése szerint hamarosan színpadon tér vissza a népszerű kézikamerás horror, amely a londoni West Enden fog bemutatkozni. A forgatókönyvet Levi Holloway írja, Simon Friend pedig producerként lesz jelen. Friend öreg motorosnak számít a színházi körökben, többek közt a Titanic, a Pi élete és a Da Vinci-kód színpadi produkcióin is dolgozott. A szereposztás még nem nyilvános.

A Parajelenségek első részében egy fiatal pár kamerát szereltet a hálószobájukba, mivel a feleség, Katie úgy érzi, hogy nincsenek egyedül, a férj, Micah pedig bizonyítani akarja, hogy semmi nincs a házukban, amitől tartaniuk kellene. A felvételekből azonban hamar kiderül, hogy valami tényleg nincs rendben az otthonukban, a szörnyű élmények ráadásul egyre csak fokozódnak, az ifjú pár pedig az őrület határára kerül.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét