Októberben érkezik a kultikus Rick és Morty sorozat soron következő, hetedik évada, nemrégiben pedig befutott a legújabb előzetes is, benne az új, lecserélt szinkronhangokkal.  

A felnőtteket célzó széria hatodik évada még tavaly szeptemberben rajtolt el, a hetedik évadot pedig már réges-régen megerősítették. Csakhogy időközben az animációs széria társalkotóját, Justin Roilandot kapcsolaton belüli erősszakkal vádolta meg volt barátnője, aminek hatására az Adult Swim azonnali hatállyal megszakította vele a munkakapcsolatot (azóta az alkotót felmentették a vádak alól). Roiland ráadásul nem csak társalkotóként volt jelen a sorozatban, hanem a nagyapa-unoka duó, Rick és Morty hangját is kölcsönözte (igen, egy személy szólaltatta meg a két főszereplőt).

A legújabb előzetesben az új szinkronhangok is bemutatkoznak, akik első hallásra igencsak meggyőzőnek tűnnek, szinte ugyanolyanok, mint az eredetiek. Amit biztosan tudunk, hogy ezúttal két külön színész szólaltatja meg a karaktereket, ami azonban némileg érdekes, hogy az alkotók továbbra sem árulják el, kik adják a hangjukat a két főszereplőnek.

Rick és Morty visszatért, és jobban hasonlítanak magukra, mint valaha! Megérkezett a hetedik évad, és a lehetőségek végtelenek: mi újság Jerryvel? GONOSZ nyár?! De vajon visszatérnek-e valaha a gimibe?! Talán nem! Derítsük ki! Valószínűleg kevesebb lesz a pisi, mint az előző évadban volt. Rick és Mortyt még vagy száz évig! Vagy legalább a 10. évadig!” – olvasható a sorozathoz méltó módon őrült és kellően zavaros szinopszisban.

A Rick és Morty hetedik évada október 15-én érkezik az Adult Swimre, idehaza pedig az HBO Max kínálatában lesz látható – várhatóan a világpremierrel egy időben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét