Annyi eb jelent meg Mancs őrjárat: A szuperfilm speciális vetítésén, hogy ezzel a Guinness Rekordok Könyvébe is beírták magukat a szervezők. 

Egész estés mozifilm készült a gyerekek által igencsak kedvelt kanadai rajzfilmsorozatból, A Mancs őrjáratból, amelyet a hazai mozik október közepére tűztek műsorukra. A sztori egyébként egy 10 éves Ryder nevű kisfiú és különleges, kutyákból álló csapata körül bonyolódik, akik minden egyes epizódban megmentenek valakit a cselekmény helyszínéül szolgáló Kaland-öbölben.

A mozis változat Los Angelesi premierjére az Autry Múzeum kertjében került sor, ahol nem kevesebb, mint 219 kutya tette tiszteletét. Ezzel pedig egy új rekord született, méghozzá a legtöbb ebet felvonultató filmpremier rekordja, megelőzve ezzel a korábbi csúcstartót, egy tavaly októberi filmpremiert, ahol 199 kutya vonult végig a vörös szőnyegen. Nem mellesleg az eseményt jótékony céllal szervezték, amellyel az örökbefogadás fontosságára szerették volna felhívni az emberek figyelmét.

A Mancs őrjárat 2013 augusztusában került először tévéképernyőre Kanadában, itthon a Nickelodeon sugározta, majd a Nick Jr. és az RTL Klub is műsorára tűzte.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét