Reboot készülhet a The Office 2005-ben indult amerikai változatából, méghozzá az eredeti alkotóval a fedélzeten. 

2001-ben debütált a BBC-n Ricky Gervais és Stephen Merchant The Office című szituációs komédiája, amely ugyan meghozta az ismertséget a brit alkotók számára, de az igazán nagy sikert a széria amerikai változata könyvelhette el, amely 2005-ben indult, és összesen kilenc évadot élt meg. Az ál-dokumentumfilmes stílusban felvett sorozat egy fiktív papírvállalatnál, a Dunder Mifflinnél játszódik, a történet pedig az ott dolgozó irodisták mindennapjait követi nyomon. A széria főszereplője az iroda regionális menedzsere, Michael Scott (Steve Carell), aki a rossz főnöki vezetés megtestesült karikatúrája.

Habár már korábban is felmerült a legendás sorozat újraindításának ötlete, úgy tűnik, ezúttal tényleg komolyan gondolják a rebootot az alkotók. Matt Belloni újságíró, a Puck legutóbbi hírlevelében ugyanis arról számolt be, hogy hamarosan belevágnak a reboot elkészítésébe, amely mögött az amerikai szériát is jegyző, Greg Daniels áll majd – számolt be az amerikai Forbes.

Sokkal többet egyelőre nem tudni, többek közt az sem derült ki, hogy az eredeti szereplőgárda térne vissza, vagy csak egyes színészeket láthatnánk cameózni, esetleg egy teljesen új csapattal ismerkedhetnének meg a nézők. Korábban a Jim-et alakító John Krasinski és a Kelly Kapoort megformáló Mindy Kaling egyébként azt nyilatkozták, hogy megfelelő körülmények között szívesen visszatérnének a sorozatba.

A papírgyári hivatal mindennapjait bemutató komédiát egyébként már számtalan alkalommal feldolgozták, többek közt Franciaországban, Kanadában és Lengyelországban is. Jövőre például egy ausztrál változat érkezik az Amazon Prime Video műsortárába, amelyben női karakter lesz a híres-hírhedt regionális menedzser.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét