A skót felföldön található az a hiánypótló Airbnb-szállás, ami egy az egyben úgy néz ki, mint Shrek nyálkás mocsara, ráadásul a szószátyár Szamár benne a házigazda. 

Aki látta a DreamWorks formabontó mesefilmjét, a Shreket, az minden bizonnyal emlékszik még arra, hogy a címszereplő zöld ogre egy mocsárban él, amit teljes szívéből imád és semmi pénzért el nem hagyna (végül azért muszáj lesz neki, de ez már más kérdés). Ha mindig is arra vágytál, hogy pár napot olyan helyen tölthess, mint Shrek, akkor az imáid meghallgatásra találtak, ugyanis az Airbnb előrukkolt egy olyan szállással, ahol igazi ogrénak érezheted magad.

Igaz, ehhez egy kis szerencsére is szükséged lesz, ugyanis a szóban forgó mocsár csak október 27-29-ére válik kiadóvá, három szerencsés személy részére, a foglalás pedig október 13-án veszi kezdetét.

A lenti képek tanúsága szerint, az épület megalkotói nagy figyelmet fordítottak a részletekre, így olyan, a meséből jól ismert tárgyakkal találkozhatnak a vendégek, mint a fülviasz-gyertya, a gömbhal-lámpa és a szemgolyókkal teli befőttes üveg, sőt még egy ogreveszélyre figyelmeztető táblát is elhelyeztek a mocsár előtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LADbible (@ladbible) által megosztott bejegyzés

Nem ez egyébként az első alkalom, hogy az Airbnb hasonló szállással rukkol elő: kiadták már a Moulin Rouge ikonikus szélmalmát, A keresztapából ismert Corleone-villát, nemrégiben pedig a Malibu Dreamhouse, azaz Barbie valódi otthonát is lefoglalhatták a szerencsések.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét