Hamarosan felkerül az HBO Max műsortárába a 65 című dinoszauruszos sci-fi thriller, amiben gigászi vérszomjas hüllők pályáznak Adam Driverre és egy 12 éves forma kislányra. 

Az Adam Driver által alakított Mills jó pénzért elvállal egy küldetést, abban a hitben, hogy az összeg elég lesz arra, hogy a beteg gyerekét meggyógyítsák. Hazafelé azonban baleset éri őt, és egy idegen égitesten (segítünk: a Földön) hajt végre kényszerleszállást, ahol veszedelmes dinoszauruszok élnek. Bár a hatalmas hüllők már önmagukban is épp elég problémát jelentenek Driver számára, az talán még inkább, hogy feltűnik az égbolton egy aszteroida is (igen, az az aszteroida), így főhősünk számára végképp sietőssé válik a távozás. A küldetést tovább nehezíti, hogy nem egyedül, hanem egy másik túlélővel, egy 12 év körüli kislánnyal kell túlélniük a veszélyes bolygón.

A produkciót Scott Beck és Bryan Woods írta és rendezte, akik a Hang nélkül első részének forgatókönyvét is jegyzik, valamint a Préda című horroron is dolgoztak. Az alkotók korábban azt nyilatkozták, hogy a 65 célja az, hogy bemutassák, milyen lenne az, ha az ember egyszer csak ott találná magát az őshüllőkkel teli Földön, és egy folyamatos menekülés lenne az élete.

A túlélős sci-fi november 24-én érkezik az HBO Maxra, így aki nem lemaradt volna a mozis bemutatóról, vagy csak szívesen újrázná a filmet, annak hamarosan lehetősége nyílik rá.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét