Nem kell attól tartani, hogy kispórolják a vért az új, Mahershala Ali főszereplésével készülő Penge-filmből.

Jó ideje tudni, hogy érkezik a Marvel Moziverzum egyik legjobban várt filmje, a Penge újragondolt verziója, amelyben Mahershala Ali lép Wesley Snipes helyébe, ő alakítja ugyanis a félig ember, félig vámpír címszereplőt. A film munkálatai nem indultak valami fényesen: a rendezőnek választott Bassam Tariq tavaly szeptemberben otthagyta a projektet, nem sokkal azelőtt, hogy elkezdődött volna a forgatás. Néhány hónappal később szerencsére sikerült új rendezőt találniuk Yann Demange személyében, aki a 71 és a Kokainkölyök filmeket rendezte, de a Lovecraft Country című misztikus horrorsorozaton is dolgozott.

Habár a végeredményt nem most fogjuk látni (2025 elejére várható a film), a rendező nemrégiben jó hírekkel szolgált a készülő produkciót illetően. Demange a Deadline-nak adott interjúja alkalmával elmondta, hogy R-besorolású filmre számíthatunk, akárcsak az eredeti Penge-filmek esetében.

A Penge szórakoztató alkotásnak ígérkezik, mert Mahershala nagyon sokrétű színész. Izgatottan várom, hogy megmutathassam azt a fajta könyörtelenséget, durvaságot, ami ott rejlik benne. Ezért is szeretem őt: van benne méltóság és tisztesség, de valamiféle vadság is, amit általában a felszín alatt tart. Ezt szeretném felszabadítani benne, és átültetni a képernyőre.”

A kétszeres Oscar-díjas Mahershala Ali mellett Aaron PierreDelroy Lindo és Mia Goth is szerepelni fog a filmben, utóbbi valószínűleg Drakula lányát, Lilith-et fogja megformálni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét