Új esélyt kap a bukásnak indult Kék bogár című DC szuperhősfilm az HBO Max-on.

A DC-re az idei évben alaposan rájár a rúd. A Shazam! Az istenek haragja és a Flash – A Villám is pocsékul teljesített a mozipénztáraknál, de a mexikói-amerikai karakter, vagyis  Kék Bogár sem vonzott sok nézőt a DC-univerzumába, olyannyira nem, hogy mind közül ez a produkció teljesített a legrosszabbul: világszerte mindösszesen 130 millió dollárt sikerült összelapátolnia. Hogy bukás lesz-e, az sokak szerint nem kérdés, azonban az HBO Maxon hamarosan új lehetőséget kap a film, hogy bizonyítson.

A Kék Bogár november 17-én érkezik streamingre, így néhány napon belül az HBO Max előfizetői is megismerhetik a kis kék szuperhős eredettörténetét.

A rossz nézői számok ellenére az Angel Manuel Soto rendezte alkotás nem kapott rossz kritikát, sőt, többen dicsérték a címszereplőt alakító Xolo Maridueña színészi képességeit, aki a Netflix Cobra Kai című sorozatából lehet ismerős. Ami a sztorit illeti, Jaime Reyes, alias Kék Bogár egy 22 éves latin-amerikai srác, aki a családjában elsőként szerez diplomát. A fiú egy munka alkalmával egy világító kék szkarabeusz birtokába kerül, ami nem csak az ő, de az egész Reyes család sorsát megváltoztatja.

Nem csak a DC filmjei mennek rosszul mostanság: a Marvelek a Marvel-moziuniverzum legrosszabb nyitányát produkálta a nyitóhétvégéjén Észak-Amerikában.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét