Nem késlekedtek A Fehér Lótusz harmadik évadának alkotói: amint véget ért a hollywoodi színészek sztrájkja, egyből nekiláttak a castingnak. 

Pontos premierdátum egyelőre nem érkezett, de azt már biztosan tudjuk, hogy A Fehér Lótusz új évada sem érkezik meg jövőre, Casey Bloys HBO-vezér szerint várhatóan 2025-re csúszik majd a folytatás. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne ejtenének el apró információmorzsákat a készítők, sőt: nemrégiben például az is kiderült, hogy megkezdték a színészek keresését az új etaphoz.

A múlt héten A Fehér Lótusz alkotója, Mike White helyzetjelentést is adott a készülő produkcióról, amelyből kiderült, hogy a forgatókönyv már teljesen kész van.

Ez egy nagyszabású A Fehér Lótusz lesz” – mondta White, hozzátéve, hogy az új évad hosszabb, nagyobb és őrültebb lesz, mint a korábbiak voltak.

Bár hivatalos megerősítést egyelőre nem kapott, ezek alapján valószínűsíthető, hogy az epizódok száma ismét növekedni fog, ahogy az a második évadnál is történt, ami ugyebár 7 részt számlált, szemben a 6 részes első évaddal.

Az új évadban ismét lesz egy visszatérő szereplő, méghozzá az első évadban megismert Belinda Lindsey személyében, akit a nagyszerű Natasha Rothwell formál meg. Rothwell a Fehér Lótusz luxusszálloda wellness részlegének vezetőjét alakította az első évadban, akit a dúsgazdag és kissé piás Tanya (Jennifer Coolidge) akart felkarolni. Azt is tudjuk továbbá, hogy az új etap ez alkalommal egy thaiföldi luxusszállodába kalauzolja majd el a nézőket.

A történetről egyelőre semmi konkrétum nem derült ki, Mike White azonban egy alkalommal azt nyilatkozta, hogy a harmadik évad szerinte „szatirikus és vicces megközelítése lesz a halálnak, a keleti vallásoknak és spiritualitásnak”. Részünkről tűkön ülve várjuk, mi sül majd ki belőle.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét