A horror-rajongók bizonyára már tudják, hogy érkezik a Terrifier 3, most pedig megkaptuk az első kedvcsinálót is hozzá, ami leleplezte, hogy a szadista bohóc ezúttal Télapó gúnyában fog kaszabolni. 

Valószínűleg még az alkotókat is meglepte a mindösszesen 250 ezer dollárból forgatott Terrifier 2 (magyarul Bohócrém 2) sikere, amelynek fő karaktere, Art, a bohóc szinte egyből horrorikonná vált. A ZS-kategóriás slasherek műfaját idéző alkotás azzal került be a hírekbe, hogy a beszámolók szerint több néző is elájult, vagy hányva hagyta el a mozitermet az amerikai vetítéseken.

A szadista bohóc szerepében ezúttal is David Howard Thornton lesz látható, valamint a Siennát megformáló Lauren LaVera és a Victoriát alakító Samantha Scaffidi is visszatérnek. Azt is tudjuk továbbá, hogy ezúttal sokkal nagyobb költségvetéssel dolgoznak az alkotók, ami Priscilla Smith, a The Coven munkatársa szerint azért is lesz jó, mert segít a készítőknek a kreatív szabadságuk kibontakozásában.

A Terrifier harmadik felvonása 2024. október 25-én érkezik a tengerentúli mozikba, most pedig befutott az első kedvcsináló, ami már-már ünnepi hangulatot áraszt, de azt csak a nagyon bevállalósoknak ajánljuk, hogy jövő év ilyenkor a Damien Leone rendezte alkotással próbáljanak karácsonyi hangulatba kerülni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét